3 تا از بهترین سرویس های نقشه حرارتی (Heatmap) برای درک رفتار کاربر در وردپرس

فهرست مطالب

4/5 - (4 امتیاز)

اگر می خواهید در مورد رفتار بازدید کنندگان وب سایت خود بیشتر بدانید، یکی از این افزونه های Heatmap می تواند این کار را برای شما انجام دهد.

افزونه های وردپرس به گسترش امکانات سایت های وردپرسی کمک می کنند. همچنین افزونه Heatmap وردپرس برای عملکرد سایت ها مهم هستند. این افزونه ها برای درک بهتر و چگونگی تعامل بازدید کنندگان با سایت شما بسیار حیاتی هستند. مشاهده مکان کلیک ها، مسیر های رفته شده در سایت، مکان نشانه گر ماوس و … را با استفاده از Heatmap بررسی کنید.

با داشتن این داده ها، می توانید نحوه استفاده بازدیدکنندگان از سایت را بهتر درک کنید. این کار باعث کشف نقاط ضعف سایت شما شده تا بتوانید تجربه کاربر و همچنین نرخ تبدیل را بهینه کنید.

در این مقاله، ما کمی بیشتر در مورد نقشه های حرارتی Heatmap صحبت خواهیم کرد. سپس، 3 تا از بهترین افزونه های Heatmap وردپرس را معرفی می کنیم.

نقشه حرارتی یا Heatmap چیست؟

heatmap نمایش گرافیکی نحوه تعامل بازدیدکنندگان با سایت شما است. ساده ترین راه برای توضیح نقشه حرارتی این است که یکی از موارد زیر را به شما نشان دهیم:

Heatmap در وردپرس

مناطق گرمتر (قرمز) مناطقی را نشان می دهد که بیشتر مورد توجه بازدیدکننده قرار می گیرند، در حالی که مناطق سردتر (آبی) فعالیت کمتری را نشان می دهند (بدون رنگ به معنی فعالیت صفر).

هدف از نقشه های حرارتی کمک به شما برای درک بهتر تعامل بازدیدکنندگان با سایت شما است، بنابراین با این اطلاعات می توانید سایت خود را بهینه کرده و بازدیدکنندگان را به آنچه که نیاز دارند هدایت کنید.

برای اجرای این اهداف، نقشه های مختلفی وجود دارد.

محبوب ترین نوع این نقشه ها، نقشه حرارتی کلیک است. این نقشه به شما نشان می دهد که کاربران در کدام صفحه و روی چه چیزی بیشتر کلیک می کنند. به عنوان مثال می توانید مشاهده کنید کدام دکمه CTA بیشترین کلیک را دارد.

یکی دیگر از نقشه های حرارتی محبوب، نقشه حرارتی هاور (Hover) است. این نقشه نشانگر ماوس را در حالت هاور (حتی اگر روی چیزی کلیک نکرده باشند) نشان می دهد. ایده این است که سعی کنیم بفهمیم کاربران روی چه چیزی تمرکز دارند. هر چند برخی داده ها نشان می دهد مکانی که کاربر قرار دارد با مکانی که ماوس قرار دارد واقعا یکی نیست.

یکی دیگر از این نقشه ها، نقشه حرارتی اسکرول است. به شما نشان می دهد که بازدید کنندگان در صفحه شما چگونه پیمایش می کنند. با این کار می توانید به عمق متوسط بازدیدکنندگان خود دسترسی داشته باشید.

افزونه های Heatmap چگونه کار می کنند؟

افزونه های Heatmap بسیار شبیه به تجزیه و تحلیل وب (به عنوان مثال Google Analytics) کار می کنند. پس از نصب Google Analytics یا نرم افزار تحلیلی مشابه، می توانید کارهای بازدیدکنندگان را ردیابی کرده و انواع مختلف نقشه حرارتی را که در بالا بحث کردیم اجرا کنید.

2 روش برای اجرای نقشه های حراراتی در وردپرس وحود دارد:

  • افزونه های وردپرس – با استفاده از افزونه های وردپرس، تمامی داده ها در سرور های سایت شما ذخیره شده و همه کار ها از پیشخوان وردپرس انجام میش ود.
  • SaaS (سرویس های نرم افزاری) – با استفاده از سرویس های نقشه حرارتی تنها یک قطه کد را در سایت خود قرار می دهید و اطلاعات را از داشبورد سرویس دهنده این نرم افزار مشاهده می کنید.

عموما ابزار های SaaS گزینه های تجزیه تحلیل پیشرفته تری ارائه می دهند.

3 تا از بهترین سرویس های نقشه حرارتی در وردپرس

  1. Aurora Heatmap
  2. Hotjar
  3. Hantana

1. Aurora Heatmap

Heatmap در وردپرس

Aurora Heatmap محبوب ترین افزونه وردپرس برای نقشه حرارتی در WordPress.org است. این افزونه به شما امکان می دهد تا نقشه حرارتی سایت را پیکربندی کرده و تمام داده های خود را بدون ترک داشبورد وردپرس مشاهده کنید. همچنین این افزونه نسخه کاملا رایگان دارد.

ویژگی های کلیدی
ویژگی های نسخه رایگان:

نقشه حرارتی کلیکی
1 ماه مدت زمان نگهداری اطلاعات
کنترل بر داده ها

نسخه Pro ویژگی های زیر را اضافه می کند:

نقشه حرارتی اسکرول
ماندگاری بیشتر داده ها
تشخیص خوانده نشده (تشخیص اینکه بازدیدکنندگان محتوای شما را می خوانند یا نه)
تقسیم نقشه Heat از طریق پارامترهای URL

برای دریافت این افزونه می توانید از مخزن وردپرس افزونه نقشه حرارتی Aurora Heatmap را دانلود کنید.

2. Hotjar

Heatmap در وردپرس

Hotjar احتمالا محبوب ترین ابزار نقشه حرارتی SaaS است. به لطف یک افزونه اختصاصی در WordPress.org، استفاده از آن در وردپرس نیز آسان است.

یکی از نکات جالب در مورد Hotjat با اینکه ابزار کاملی بوده ولی برای کسب و کار های کوچک کاملا رایگان است.

ویژگی های کلیدی

افزونه اختصاصی وردپرس
نقشه حرارتی کلیکی
نقشه حرارتی شناور
نقشه حرارتی اسکرول
ذخیره صفحه
ذخیره اطلاعات 365 روزه
تقسیم نقشه حرارت (به عنوان مثال توسط دستگاه موبایل، دسکتاپ)
ابزار نظرسنجی و بازخورد کاربر

3. Hantana

Heatmap در وردپرس

Hantana یک سرویس ایرانی برای ارائه نقشه حرارتی برای استفاده در سایت شما می باشد. همچنین هانتانا دارای یک افزونه اختصاصی در مخزن وردپرس است.

ویژگی های کلیدی

افزونه اختصاصی وردپرس
نقشه حرارتی کلیکی
تفکیک دستگاه ها (موبایل یا دسکتاپ)
تعریف لینک
دارای سرویس نظر سنجی و بازخورد

شروع کار با نقشه حرارتی در وردپرس

Heatmaps ابزاری مفید برای یادگیری بیشتر در مورد نحوه تعامل بازدیدکنندگان با سایت شما است. پس از داشتن این اطلاعات، می توانید از آن برای ایجاد یک سایت وردپرس کاربرپسند و بهینه، استفاده کنید. این کار هزینه طراحی سایت وردپرس شما را افزایش می دهد، اما به طور کلی، ارزش داده هایی که جمع آوری می کنید بیش از ارزش سرمایه گذاری است.

اگر می خواهید یک افزونه وردپرسی داشته باشید، گزینه Aurora Heatmap مناسب است. این افزونه رایگان بوده و برای استفاده نیازی به پرداخت هیچ گونه هزینه ای ندارید.

با این حال، اگر مایل به استفاده از ابزار SaaS هستید ، می توانید بسیاری از گزینه های عالی دیگر را که همه آنها افزونه های یکپارچه در وردپرس را دارند استفاده کنید. سرویس Hotjar و Hantana ویژگی های زیاده و مفیدی دارند. Hotjar تمامی ابزار ها را به صورت رایگان در اختیار شما قرار میدهد با این حال برای استفاده از Hantana باید اشتراک تهیه کنید. مزیت استفاده از Hantana زبان فارسی و تحلیل ساده تر برای تمامی کاربران است.

اگر در مورد چگونگی استفاده از نقشه حرارتی در وردپرس سوال دارید از بخش نظرات ارسال کنید.

3 پاسخ

  1. من از وب متریک استفاده میکنم سرویس خیلی خوبی داره فقط یکم گرونه ولی خیلی بهتر از هانتانا هست

  2. سلام
    وقت بخیر
    آیا خود شما از این افزونه ها در سایتتان استفاده کرده اید؟
    باعث سنگینی سایت نمیشه؟

    1. با سلام
      بله از سرویس هانتانا استفاده شده و مشکلی در سرعت نبود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *